Livestream

Mr. Event solutions verzorgd full hd live streams bij u op locatie.

LiveStream

Mr. Event solutions verzorgd full hd live streams bij u op locatie.

Van een dj stream tot aan een uitvaart niks is ons te gek. We gaan graag met u aan tafel om de mogelijkheden te bespreken. voor meer info over onze livestream kunt u ook kijken op www.stream-live.nl

De juiste mensen op de juiste plek

Een goede samenwerking is essentieel voor een succesvolle videoproductie. Daarom passen wij ons altijd aan in de wensen en uw behoeften, zo komen wij altijd tot het beste resultaat.

​​Door ons uitgebreide netwerk van mediaspecialisten in meerdere branches, hebben wij voor elke klus de juiste mensen in huis.

Banner Signing op de kermis

Livestream

Met een livestream verplaatst een event zich 100% naar online. Ideaal voor wanneer jouw publiek het event vanuit iedere gewenste locatie moet kunnen bijwonen. Denk aan een productlancering, training of seminar. Wij helpen je met de juiste vorm en audiovisuele materialen, passend bij een optimale informatieoverdracht.

Banner Signing op de kermis

Interactieve re-stream

Bij deze vorm zenden we een vooraf opgenomen informatievideo, presentatie of workshop live uit. Middels een live chat creëren we de mogelijkheid voor kijkers om vragen te kunnen stellen. Een live chat wordt gemodereerd door meerdere moderators, waardoor een vrijwel directe interactie met alle kijkers mogelijk is.

Banner Signing op de kermis

Mobile regie unit

Mr. Event Solutions beschikt over een eigen regie unit, Deze unit beschikt over alle apparatuur om u livestream op locatie te kunnen draaien. 

De unit beschikt o.a over:

– Draadloos internet.
– 3x 42” preview schermen.
– Streaming pc 
– 6x full HD camera input op SDI
– Soundcraft ui16
– 4 voudige koptelefoon mixer
– 2x Streamdeck xl voor video te switchen
– Airco & verwarming
– Koelkast

Banner Signing op de kermis
Banner Signing op de kermis