Event Support

Uw gehele evenement compleet ontzorgd.

Licht en Geluid.

Met meer dan 15 jaar ervaring in het licht en geluid weten wij precies wat er nodig is om u goed te adviseren met betrekking tot licht, geluid, podia, beeld en special fx,
Wij leveren licht, geluid en beeld materialen voor grote en kleine evenementen & partijen.
MR. Event Solutions levert maatwerk en bekijkt graag met u naar uw plan, vanuit daar gaan we het concept verder uitwerken. U vraagt, wij ontzorgen!

Mr. Events Solutions is leverancier van totaaloplossingen op het gebied van evenementen, kermissen, licht, geluid, trussing, signing, camera beveiliging en crowd control.

Banner Signing op de kermis

Van Rijplaten tot Hekwerk.

Wanneer u een stuk terrein wilt afzetten met hekken voor uw kermis is het handig om bouwhekken of dranghekken te huren. Bij MR. Event Solutions huurt u bouwhekken, dranghekken, schuifhekken en alle benodigheden. Mocht het nodig zijn kan dit ook incl plaatsing van de hekwerken. Wij denken graag met u mee over uw project en maken vrijblijvend een offerte voor u. Ook bent u bij ons aan het juiste adres voor rijplaten, mocht een stuk terrein moeilijk begaanbaar zijn word er vaak gekozen om deze dan met rijplaten te bedekken. Meer info over het huren van hekwerken en of rijplaten kunt u contact met ons opnemen via de contact pagina.

Banner Signing op de kermis

Truss bogen.

Wij leveren truss bogen voor uw kermis of evenement, laat uw gasten duidelijk zien waar de in of uitgang is. Door middel van een uitgelichte banner of zelfs met een led scherm, waar naar wens content voor op maat gemaakt kan worden. Ook voor uw eigen ontwerp banners bent u bij ons aan het juiste adres.

Banner Signing op de kermis

QR scan poorten.

Voor de juiste doorstroom van het QR scannen raden wij u aan om voor scan poortjes te kiezen.
Zo creëert u overzichtelijk de juiste rijen en zal het scannen vlot en gemakkelijk verlopen

De poorten zijn makkelijk te verschuiven mochten er calamiteiten voordoen.

Voor meer info over deze poorten kunt u contact opnemen met ons.

Banner Signing op de kermis
Banner Signing op de kermis

Verhuur van banners.

Mr. Event solutions beschikt over een groot assortiment banners voor hekwerken en truss systemen zo ook deze camera bewaking hekwerk banners. Zie hier onder een greep uit ons assortiment. Ook bent u bij ons aan het juiste adres om custom made banners te laten ontwerpen en drukken.

Banner Signing op de kermis
Banner Signing op de kermis
Banner Signing op de kermis
Banner Signing op de kermis