Crowd Control

Uw bezoekersstromen onder controle.

Inzicht in bezoekersstromen.

MR. Event Solutions heeft zich gespecialiseerd in Crowd Control voor kermissen. Onze kennis komt voort uit ons werk als toeleverancier van Kermissen/evenementen. Tijdens de kermissen/evenementen die wij ondersteunde ontstond de vraag naar Crowd Control. Inmiddels hebben wij al diverse kermissen mogen voorzien van ons crowd control systeem.

Tellen & Communiceren.

Een juiste telling vergt een goede voorbereiding, Wij gaan graag met u om de tafel voor de juiste afstemming van de tel locaties. Ook bekijken we met u mee naar de juiste looproutes. Door gebruik te maken van onze mobile CP unit zijn we niet alleen inzetbaar voor Crowd Control maar ook voor mobile surveillance en een combinatie daarvan. Tijdens uw Kermis of evenement heeft u toegang tot ons CCmanager dashboard, Daarmee kunt u online inzicht krijgen in ons telsysteem.

Banner Signing op de kermis

CCmanager dashboard

MR. Event Solutions heeft een eigen CCmanager dashboard, Met ons dashboard kunt u realtime u bezoekers stroom monitoren. Zo ziet u hoeveel personen er binnen zijn, hoeveel mensen de entree gepasseerd hebben per dag en hoeveel de uitgang

Koppeling met uw website of LEDscherm

Door gebruik te maken van onze CCmanager kunnen we eenvoudig via een Iframe of HTML een koppeling maken naar uw website, zodat mensen van af thuis al kunnen zien hoe druk het is op uw evenement of kermis.

Ook kunt u makkelijk een led scherm koppelen aan ons systeem die realtime meeloopt met de CCmanger.

De LEDschermen lopen volledig automatisch op een door u gemaakte schema, Heeft u liever zelf de touwtjes in handen dan kan het ook handmatig worden ingesteld

Banner Signing op de kermis
Banner Signing op de kermis