Camera Beveiliging

Alle mogelijke gevaren realtime in beeld.

Realtime Toezicht.

Mobiel cameratoezicht word steeds vaker ingezet bij grote en kleine evenementen. Zo is het voor politie of beveiliging mogelijk het complete evenement vanuit één punt te overzien. Beelden waarop strafbare feiten zijn vastgelegd kunnen tijdelijk worden bewaard om een verdachte eventueel strafrechtelijk te kunnen vervolgen. Cameratoezicht geeft bovendien de mogelijkheid om sneller en beter te kunnen ingrijpen op het moment dat een ordeverstoring dreigt te ontstaan. Strafbare feiten en andere wanordelijkheden kunnen zo worden voorkomen.

PTZ Camera’s.

Ideaal voor observatie van evenementen zijn onze zogenaamde Speeddome camera’s. Deze camera’s zijn geschikt voor gebruik overdag en ’s nachts en beschikken over een groot optisch zoombereik. Hierdoor zijn in de meeste situaties slechts een gering aantal camera’s benodigd om een compleet overzicht van het evenemententerrein te realiseren. Een camerasysteem kan gemakkelijk in korte tijd gemonteerd worden. Voor optimale beeldkwaliteit worden de beelden digitaal opgenomen en opgeslagen

Banner Signing op de kermis

CP unit

Mr. Event solutions beschikt over een eigen CP unit.
In de CP is uw evenement of kermis in een oogopslag te zien en te volgen, onze unit is volledig uitgerust met de nieuwste snufjes op het gebied van camera beveiliging.Onze CP unit beschikt over 2 werkplekken welke individueel bedienbaar zijn. Ook zit er in de unit 2 bedien panelen voor onze ptz camera’s. Voor meer info over deze CP unit neem dan contact met ons op.

Praktische weetjes over de CP unit

De CP unit is uitgerust met een airco unit die kan koelen en verwarmen, zo is de CP unit het gehele jaar breed inzetbaar.

Ook is er in de unit een alarm systeem aanwezig en beschikt de unit over een eigen camera systeem rondom de unit.

Banner Signing op de kermis
Banner Signing op de kermis

Verhuur van banners

Mr. Event solutions beschikt over een groot assortiment hekwerk banners voor camera bewaking. voor meer info over deze banners kunt u contact met ons opnemen. voor ons assortiment kijkt u op de pagina event support.

Banner Signing op de kermis

QR code scanner verhuur al vanaf € 200 ex btw per week.

Wilt u een snellere doorstroom van de wachtrij?

Huur dan de QR code scanner bij MR. Event Solutions.
Deze scanner heeft meer snelheid dan een telefoon, kan beter omgaan met slecht licht, En met een 5000Mah batterij gaat deze scanner tot wel 12u lang mee.
De scanner is IP 68 dat betekend dat deze scanner waterdicht is en dus in alle weersomstandigheden gebruikt kan worden.

De scanner kan gebruikt worden met WIFI of met een 4G simkaart.
Kosten voor een 4G simkaart zijn €50 ex per week of €90 per 2 weken.

wilt u meer info over deze scanner neem dan contact met ons op via: info@mreventsolutions.nl

Banner Signing op de kermis